Welkom in mijn huisje....

MIJN THUIS

Helemaal leuk mijn eigen blog, waarom de naam Rozemarijntje's Brocante; als kind was ik al gek op oude verhalen en oude spulletjes, op school genoten van de boeken als Rozemarijntje en in de soete suikerbol. Bij oma heerlijk snuffelen in de naaidoos.... Het is altijd gebleven... de liefde voor oude spulletjes....zondag 7 februari 2010

Bloemetje van de week

Iedere week krijg ik een bloemetje mee naar huis van mijn baas.
Nou eigenlijk 2 bazen {vader & zoon}.
En bloemen....heerlijk, zal niet zonder kunnen.Deze week kreeg ik gemengde roosjes, een aantal los in zilveren vaasjes gedaan {voor bij het dineetje voor 2, wat trouwens zeer geslaagd was}, de rest in een glazen vaas.... 7 flessen aan elkaar.Mooi zo die kleurtjes, als ik zelf bloemen koop is dat vaak in één tint en kom toch vaak met wit thuis.
Maar zo die roosjes vind ik toch ook wel mooi.

Van de week alvast wat dingetjes gekocht voor de lentesfeer.....Heb weer genoeg ideeën!!! Heerlijk om creatief bezig te zijn. Wil je het resultaat zien......
Blijf me volgen hihihi


Zo nu ga ik me voorbereiden op ons laatste avondje samen.... Morgen ga ik Ray naar Schiphol brengen.
Fijne avond allemaal.
xx Marion4 opmerkingen:

 1. Leuke spulletjes heb je gekocht Marion.
  Natuurlijk blijf ik je lezen, en ja, ik sta er goed op bij de volgers zie ik dus dat is o.k.
  Sterkte morgen en groetjes
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Marion, ik kies zelf ook meestal voor witte bloemen en soms een zachte pastel, maar dit boeket is toch ook prachtig. Je heb ook leuke spulletjes gekocht, die stekers met het hartje en het vogeltje zijn erg leuk, volgens mij komen je spulletjes bij de Action vandaan, ik ben ook steeds aan het kijken bij ons naar die stekers, maar die moeten hier nog komen denk ik.
  Ben benieuwd wat je allemaal voor moois gaat maken.
  Fijne avond.
  Lieve groet, Mea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. He; bekende stekers!en al dat mmois voor een PRIKKIE!!
  Lieve groet, Nieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor de roosjes,ik heb ze een tijdlang gedroogd en op een oud grenen kastje gelegd,ik heb ze pas weg gegooid omdat ze niet meer mooi waren en onder het stof,ik vond het gewoon erg om ze weg te gooien,ik ben ook dol op bloemen,van nlente spulletjes kun je nooit genoeg hebben en blij dat ik je nu volg om te zien wat je ermee gaat doen,ik kies zelf ook vaak voor witte bloemen,maar mijn lief neemt vaak een gekleurde bos en die vind ik toch ook wel prachtig,groetjes Joke.

  BeantwoordenVerwijderen

Bedankt voor je reactie, stel ik erg op prijs
x Marion